top of page
Kopia av 13.jpg

MAT OCH DRYCK PÅ PENSIONATET

Vår matfilosofi är att laga god mat med rena smaker från grunden. Vi använder oss av lokalproducerade råvaror och närodlade grönsaker i så stor utsträckning som möjligt. Detsamma gäller dryck, då vi i största möjliga mån försöker välja ekologiska viner, öl och alkoholfria drycker. 


För våra boende ingår alltid frukostbuffé och för våra weekendgäster serveras lunch och flerrättersmiddag komponerade utifrån säsongen råvaror. Det finns också möjlighet för icke boende hos oss att boka frukostbuffé under sommarsäsongen samt flerrättersmiddag i samband med weekendhelgerna. För våra boende under sommarsäsongen erbjuder vi lunchpaket, packad i kylväska, som tillval vid bokning. På vårt trädgårdscafé, som välkomnar alla på ön, serveras varma och kalla rätter, smörgåsar, fika samt vin, öl och alkoholfria drycker. 

MATFILOSOFI
02.jpg
15.jpg
Cheers

TRÄDGÅRDSRCAFÈ

Vårt trädgårdscafé är öppet under sommarsäsongen. Här serveras varma och kalla rätter, smörgåsar, fika samt vin, öl och alkoholfria drycker. För öppettider, se Instagram, lokala anslag eller kontakta oss.

TRÄDGÅRDSCAFÈ
30.jpg

FEST & GRUPPBOKNINGAR

Om du vill boka för fest, konferens, catering eller andra grupparrangemang är du välkommen att kontakta oss för meny och prisförslag.

FEST & GRUPPBOKNINGAR
bottom of page