top of page

VÄLKOMMEN TILL

ÖSTERHAMNS PENSIONAT

Arholma ö

OM

OM ÖSTERHAMS PENSIONAT

Vårt pensionat är beläget på Arholma ö i Stockholms norra skärgård och har  varit i familjens ägo sedan 1923 då det byggdes av mormors far .

Huset är varsamt renoverat och erbjuder ett genuint boende i skärgårdsmiljö. Vi har fyra dubbelrum och på övervåningen finns ett stort och trevligt sällskapsrum med braskamin och balkong. I matsalen, som är belägen på entréplan, har vi plats för upp till 50 sittande gäster.

Vi  har öppet året runt och erbjuder även weekendpaket, julbord och catering. Pensionatet kan även abonneras för middagar, konferenser eller tillställningar.

Vi bakar vårt eget bröd och lagar all mat från grunden samt  använder oss av lokalproducerade råvaror och närodlade grönsaker så långt som det är möjligt.

Välkommen!

Anna Mossberg Bayo & Inga Pelling

BILDER
OM ARHOLMA

OM ARHOLMA Ö

Längst upp i Stockholms norra skärgård ligger den bilfria ön Arholma. En skärgårdsidyll med en slående vacker ytterskärgård, en äkta by och levande jordbrukslandskap.

Här kan besökaren ströva genom det öppna skärgårdslandskapet, cykla på de slingrande grusvägarna och utforska de vackra naturreservaten, sandstränderna och klipporna mot det öppna havet. 

Arholma har en bofast befolkning, många fritidsboende samt ett aktivt kultur och näringsliv. Det innebär god service, goda kommunikationer och en levande skärgårdsö hela året runt. 

RUM

VÅRA RUM

Vi har fyra dubbelrum.

Dusch och WC finns i anslutning. 

AKTIITETER

AKTIVITETER & ERBJUDANDEN

Julbord 2020

Välkommen till vårt julbord! 
Läs mer här

Yoga

Yogaretreat med Britta Larsson-Jones.

Se kommande datum.

Läs mer här

Weekendpaket

Kom och njut av skärgården och god mat
på vårt pensionat. 
Läs mer här

Sommaryoga

Tredagarsvistelse med fullpension och yoga i naturskön pensionatsmiljö.

Läs mer här

Yoga

Yogaretreat med Britta Larsson-Jones.

Se kommande datum.

Läs mer här

bottom of page